8.9.2024

Partners in de kijker

Een bakkerij runnen doe je niet alleen. Dat doe je met een team, een team dat op elkaar ingespeeld moet geraken. Een team waar je op kan vertrouwen. Wij hebben geluk dat we kunnen zeggen dat dit ons team is. Een groep samengekomen door passie voor brood. Van bakken tot verkopen en nadien nog wat afwassen. Van vaste waarde over flexi tot student. Iedereen heeft zijn taken en vult die in naar zijn waarden. Enkel zo maak je de beste dingen.

Maar een bakkerij runnen doe je ook met je klanten. Want zonder consument zou dat brood onze oren al uitkomen. 

Wij zijn iedere klant dankbaar, zo ook elke klant die ons niet kent. Want niet iedereen koopt ons brood bij ons. Wij hebben de afgelopen 3 jaar een hoop mensen leren kennen die allemaal een passie hebben voor eerlijk eten. Zo zijn er enkele verkooppunten waar je ons lekkers kan gaan halen. Maar ze zijn meer dan enkele verkooppunten. Het zijn allemaal zaken die op hun manier de samenleving beter proberen maken. In Mechelen maar ook daarbuiten.

Zo heb je bijvoorbeeld Kabas in de Keizerstraat, maar ook The Barn in Antwerpen. Ook restaurants vonden hun weg naar ons. In The Chick aan de Sint-Romboutstoren maar ook bij Emiel op de vismarkt kan je genieten van ons brood. 

Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden. Op de pagina ‘partners’ kan je meer informatie vinden over waar en wanneer je ons brood nog kan halen.